пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

«Кришталеві нотки»


Талант – це найцінніший скарб,  що є у нас!

Учениці НВК№51 довели, що вони не тільки вродливі, але й дуже талановиті.

30 листопада на базі Херсонського Центру Дитячої та юнацької творчості «Дивосвіт» відбувся районний етап Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», де наш заклад представляли:

-         Учениця 5- Б класу Галушка Діана з піснею «Веселка».
-         Учениця 6-А класу Козлова Поліна з піснею «Дорога до сонця».
-         Учениця 8-А класу Піпія Єва з піснею «Шлях»
-         Учениця 8- Б класу Якоб Софія з піснею «Небо».
Дівчата виступили  професійно, наша команда талантів  була в тріійці найсильніших.
Отож перемога отримала своїх конкурсантів: Галушка Діана нагороджена дипломом ІІ ступеня за перемогу  в районному  етапі  Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», але нажаль не пройшла до міського туру.
Козлова Поліна отримала диплом І ступеня ступеня за перемогу  в районному  етапі  Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», та проходить далі  до міського туру.
Піпія Єва отримала диплом І ступеня ступеня за перемогу  в районному  етапі  Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», та проходить далі  до міського туру.
Якоб Софія отримала диплом І ступеня ступеня за перемогу  в районному  етапі  Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», та проходить далі  до міського туру.
Всіх дівчат ми щиро вітаємо з перемогою  всім закладом і бажаємо тільки перемоги, а вона їм знадобиться, тому що в кінці січня  на них чекає міський конкурс виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки»!
Ви –МОЛОДЦІ!







Немає коментарів:

Дописати коментар