пʼятницю, 10 травня 2019 р.

"Ніхто не забутий, ніщо не забуте!
Минають роки, коли замовкли останні постріли, коли було визволено нашу країну від німецьких фашистів. Більше 60 років минуло з того тривожного дня, коли мужні герої-воїни встановили над Берліном знамення своєї Батьківщини. Все далі відходять ті грізні роки, коли засіяні сталевим зерном стояли поля, коли кров'ю наливався кожен метр нашої родючої землі, а карі очі кожен ранок дивилися в червоне вранішнє небо.
Всьому приходить кінець. Зникає війна, жертви, каліцтва, муки, сльози. Залишаються лише спогади. "Ніхто не забутий, ніщо не забуто!"
Учні НВК№51(5-10класи) відвідали та привітали  8 травня ветеранів-героїв з наступаючим "Днем перемоги". Як мало залишилось цих щирих, відважних людей, які подарували нам спокійне щасливе життя. Деякі герої, нажаль зовсім вже безпомічні, та сльзи радості стимулюють нас підтримувати ветеранів кожен рік, бо їм це дуже необхідно, почуватися потрібними. 
Квіти, солодощі, вітальні листівки - це маленька частина вдячності їм за їхній героізм та відвагу, приємно, що учнів зустрічають з такою радістю, що сльози бринять на очах у всіх.
Дорогі ветерани з ДНЕМ ПЕРЕМОГИ! Ми завжди будемо пам'ятати про вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар