пʼятницю, 6 грудня 2019 р.


День місцевого самоврядування.

ПІДСУМКИ РОБОТИ МІСЬКОГО УЧНІВСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ.

Відповідно до річного плану роботи 05 грудня 2019 року  відбулася II сесія XIV скликання Міського учнівського парламенту на базі Палацу дитячої та юнацької творчості, де підбивали підсумки роботи МУП, звітували комісії про роботу  упродовж  I  півріччя начального року. Визначили, що найбільш ефективною і змістовною була діяльність  комісії з питань екології та формування здорового  способу життя.
Оголошували результати  міського екологічного конкурсу "Чиста ріка. Чисте місто. Чисте подвір'я", де грамоту за активну участь отримала член комісії з питань екології та формування здорового  способу життя, учениця 8-А класу Якименко Світлана.
Запрошеним гостем нас сесії була заступник начальника міжрегіонального управління національної державної служби Херсонської, Миколаївської  та Одеської областях – Янас Оксана Миколаївна, яка і нагороджувала учасників.
Завітав на сесію  начальник управління освіти Херсонської Міської ради - Ніконов Юрій Миколайович, щоб привітати всіх учасників МУП та побажати плідної роботи в 2020 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар