понеділок, 30 березня 2020 р.

«Карантин – це не канікули, проводимо час з користю!»

Сьогодні, коли школи  закриті на карантин, діти змушені цілими днями залишатися вдома. У житті дитини важливу роль відіграє взаємодія з однолітками - школа, ігри у дворі, дні народження друзів тощо. Але під час карантину батьки повинні тримати їх в ізоляції - заради їх же здоров'я. Як же розважити дитину в ситуації, коли ви не можете допомогти їй гуляти на вулиці і спілкуватися з друзями?
Ми повинні  пояснити дітям про те, як  важлива необхідність залишатися вдома і як розважити їх, поки вони знаходяться на карантині.
Перш за все, вам необхідно переконати дитину в тому, що поруч з нею завжди буде хтось, хто подбає про неї і знайде їй цікаве заняття. 
Тож і парламент"Планета51" не залишився байдужим і пропонує цікаві заняття, якими можно займатися вдома.
Допомога батькам по господарстві - це не тільки цікаво, але й корисно, ви самі зможете вдосконалити свою оселю, подвір'я, внести свої ідеї, корективи, за що батьки вам будуть вдячні, та й  ви будете задоволені своєю роботою, яку провели з користю та цікавістю.
Пограти з братиком чи сестричкою інтелектуально-розважальними іграми  також буде приємно і корисно. 
Творчість- це головна самореалізація дитини: малюйте, витинайте, вишивайте, робіть поробки з різних підручних матеріалів, вдосконалюйте свої навики.
Книга- джерело знань!Прочитайте книги, про які давно мріяли.


На прохання деяких учнів пропоную переглянути відео-урок театрального мистецтва "Тренуємо емоції" .https://www.youtube.com/watch?v=FiCetwLPY3Q

Не забувайте про своє здоров'я, порада як правильно мити руки під час коронавірусуhttps://glavcom.ua/country/society/u-merezhi-pokazali-yak-pravilno-miti-ruki-pid-chas-koronavirusu-667539.html



Немає коментарів:

Дописати коментар